Lunch- en Afhaalmenu

 
 

MENU GASTRONOMIQUE


WORSTENBROODJE (VEG) *
cèpes, knolselderij, gezouten citroen,
hazelnoot waldorf salade
RODE BIET (VEG) *
witte biet, vlierbes, kruidnagel,
meloeskes, kruidkoek
ZEEUWSE OESTER
prei, aardappel, oester krokant,
bieslook, vichyssoise
RODE POON *
hollandse garnaal, hokkaido pompoen, dille,
spruitblad, pompoen- en knoflookbouillon
WITLOFCURRY (VEG) **
broccoli, rettich, bundelzwam,
korianderolie, groene currysaus
EENDENLEVER
aardpeer, amandel, bergamot,
palmkool, zwarte komijn olie
WILD ZWIJN *
rode kool, girolles, kastanje,
jus met brandy
KOKOS
cremeaux, ananas, mango, chilipeper,
steranijs, kokosmakroon
BLAUWE BESSEN *
karamel chocolade mousse, acai bessen,
gefermenteerde blauwe bes vinaigrette


5-GANGEN *

€ 50,-

7-GANGEN **

€ 70,-

9-GANGEN

€ 90,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!
 
 
 

A LA CARTE VOORGERECHTEN


WORSTENBROODJE (VEG)
cèpes, knolselderij, gezouten citroen,
hazelnoot waldorf salade
STEAK TARTAAR
handgesneden, kwartelei, peterseliecrème,
eidooier, bieslook, kappertjes
ZEEUWSE OESTER
prei, aardappel, oester krokant,
bieslook, vichyssoise
 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


HERFST TRUFFEL (VEG)
zacht gegaard ei, bloemkool, risotto,
witte aceto truffelsaus
TIJGERZEEWOLF
zeeuwse mossel, basilicum, gerookte paprika,
tomaat, mossel saffraansaus
DUIF L'IMPERIAL
boutje, jonge peentjes, zoete aardappel,
duindoornbes, krokante granen, jus van het karkas
 
 
 

A LA CARTE NAGERECHTEN


BLAUWE BESSEN
karamel chocolade mousse, acai bessen,
gefermenteerde blauwe bes vinaigrette
KOKOS
cremeaux, ananas, mango, chilipeper,
steranijs, kokosmakroon
KAASPLATEAU
kies zelf uit onze uitgebreide selectie
geserveerd met rozijnenbrood en compote
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.
Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.