Menukaart

 
 

MENU GASTRONOMIQUE


WorstenbroodJE (VEG) *
doperwten, munt, geroosterde watermeloen, feta kaas, balsamico azijn, gedroogde tomaat
Zeeuwse OeSTER
codium, kervelwortel, groene kruiden, beurre blanc saus
GEGRILDE POMPOEN (VEG) *
gepofte pompoenpit, basilicum, lamsoor, kerrie madras saus
ZACHT GEGAARDE FOREL *
snijbiet, gerookte amandel, bietenjus, crème fraiche
VIOLET ARTISJOK (VEG)
zomer truffel, shiitake, aubergine, blini, tomatenbouillon
TORTELLINI **
kalfswang, bospeen, broccoli, radijs, saus van strandkrabbetjes
HOEVE HOEN *
oesterzwam, andijvie, groene kool, lima bonen, bonenkruidjus
WHISKEY SOUR **
lagavulin 16, citroen granité, lemon curd, tonkaboon schuim
MALVA PUDDING *
abrikoos, pistache, kletskop, abrikoos sorbet, vanille saus


5-GANGEN *

€ 50,-

7-GANGEN **

€ 70,-

9-GANGEN

€ 90,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen.
 
 
 

A LA CARTE VOORGERECHTEN


Zeeuwse oester
2 bereidingen: lauwwarm en gemarineerd
- codium, kervelwortel, beurre blanc saus
- komkommer, zeekraal, sencha, limoenschuim
Steak tartaar
handgesneden, peterseliecrème, eidooier, bieslook, kappertjes, augurk
WorstenbroodJE (VEG)
doperwten, munt, geroosterde watermeloen, feta kaas, balsamico azijn, gedroogde tomaat
 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


TARBOT
kokkels, bospeen, venkel, bleekselderij, dille, roulle crème, bouillabaisse
ZACHT GEGAARDE RIBEYE
artisjok, piment d'espalette, paprika, fregola, gerookte knoflookjus
TARTELETTE (VEG)
courgette, ricotta, peulen, tuinbonen, groene asperge, kerrie madras saus
 
 
 

NAGERECHTEN


WHISKEY SOUR
lagavulin 16, citroen granité, lemon curd, tonkaboon schuim
MALVA PUDDING
abrikoos, pistache, kletskop, abrikoos sorbet, vanille saus
Kaas
zowel vers als gerijpt, afkomstig van het nederlandse kaasatelier
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.
Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.