Menu Gastronomique

 
 

MENU GASTRONOMIQUE


WORSTENBROODJE 17.0 (VEG)
doperwt, prei, zwarte knoflook,
daslook, chimmichurri
OOSTERSCHELDE KREEFT **
wilde perzik, moeraspirea, citroenmelisse,
vlierbloesem, citroen, amandel
KALFSTONG *
gerookte ribeye, rucola, koolrabi,
radijs
ZEEBAARS
kokkels, cherrytomaat, kumquat,
dille, tomaat-saffraanbouillon
VIOLETTE ARTISJOK (VEG) *
meiknol, selderij, fenegriek,
ananas, vin jaune saus
ZOMERREE /
WAGYU A5
opperdoezer, selderij, girolles
palmkool, stroganoff-jus
KOMKOMMER **
crème fraîche, granny smith, dragon
cashew
AARDBEI
rabarber, kamillethee, kokos,
aardbei en kamille sorbet


4-GANGEN (DI, WO, DO)

€ 80,-

6-GANGEN *

€ 110,-

8-GANGEN **

€ 145,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!

 
 
 

A LA CARTE VOORGERECHTEN


WORSTENBROODJE 17.0 (VEG)
doperwt, prei, zwarte knoflook,
daslook, bittere chimmichurri
KALFSTONG
geplet rundvlees, gerookte ribeye, rucola,
koolrabi, radijs
OOSTERSCHELDE KREEFT
wilde perzik, moeraspirea, citroenmelisse,
vlierbloesem, citroen, amandel
 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


VIOLETTE ARTISJOK (VEG)
wintertruffel, meiknol, selderij,
ananas, vin jaune saus
ZEEBAARS
kokkels, cherrytomaat, kumquat,
dille, tomaat-saffraanbouillon
ZOMERREE /
WAGYU A5
opperdoezer, paprika, girolles
palmkool, stroganoff-jus
 
 
 

A LA CARTE NAGERECHTEN


KOMKOMMER
crème fraîche, granny smith, dragon
cashew
AARDBEI
rabarber, kamillethee, kokos,
aardbei en kamille sorbet
KAAS
regionale selectie, dadel-
rozijnenbrood, compote
 
 
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.

Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.