Menukaart

 
 

MENU GASTRONOMIQUE


WorstenbroodJE (VEG) *
beluga linzen, zwarte kikkererwten, grutte grize,
zwarte knoflook, citroentijm, zoete ui, tomaat
LANGOUSTINE
2 bereidingen: rauw gemarineerd en zacht gegaard
kombu, avocado, kombucha, komkommer, sencha thee
BLOEMKOOL BOBOTIE (VEG) *
ingelegde groenten, gepofte kurkuma rijst,
gerookte amandel, abrikoos
ZEEBAARS *
knolselderij, lavendel, citrus, zeemelde (optioneel supplement kaviaar € 10)
TRUFFEL (VEG)
aardappel spekkoek, artisjok, aardappelsoufflé,
truffel saus, crème fraîche, bieslook
SLAVINK **
buikspek, gerookte noordzee paling, prei,
groene kruidenmosterdjus
EEND *
eendenlever, aardpeer, gieser wildeman, cèpes,
wafel, boekweit, herfstbok bierjus
MANDARIJN **
maanzaad cake, rooibosthee schuim, mandarijn
granité, passievrucht
TIRAMISU *
koffie, mascarpone, vanille, duindoornbes,
amarula, basilicum


5-GANGEN *

€ 50,-

7-GANGEN **

€ 70,-

9-GANGEN

€ 90,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen.
 
 
 

A LA CARTE VOORGERECHTEN


LANGOUSTINE
rauw gemarineerd, zacht gegaard en gebakken
- kombu, avocado, kombucha, sencha thee
- kervelcrème, algen chip, schaaldieren vinaigrette
Steak tartaar
handgesneden, peterseliecrème, eidooier, bieslook, kappertjes
WorstenbroodJE (VEG)
beluga linzen, zwarte kikkererwten, grutte grize,
zwarte knoflook, citroentijm, zoete ui, tomaat

 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


ZEEDUIVEL
filet en wang, bospaddenstoelen, parelgort,
koolrabi, hazelnoot, paddenstoelenbouillon
PARELHOEN
aardpeer, gieser wildeman, schorseneer,
wafel, boekweit, herfstbok bierjus
AARDAPPEL SPEKKOEK (VEG)
truffel, prei, schorseneer, truffel saus,
bieslook, crème fraîche
 
 
 

NAGERECHTEN


WHISKEY SOUR
lagavulin 16, citroen granité, lemon curd, tonkaboon schuim
MANDARIJN
maanzaad cake, rooibosthee schuim, mandarijn
granité, passievrucht

TIRAMISU
koffie, mascarpone, vanille, duindoornbes,
amarula, cannoli, cacao
KaasPLATEAU
kies zelf uit onze uitgebreide selectie
geserveerd met rozijnenbrood en compote
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.
Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.