Menu Gastronomique

 
 

MENU GASTRONOMIQUE


WORSTENBROODJE (VEG) *
doperwt, swarte toer, pijnboompit,
tuinboon, lamsoor, zeekraal
LANGOUSTINE
granny smith, dille, augurk, zeevenkel,
bisque, karnemelk dille vinaigrette
TAMARILLO (VEG) *
taggiasche olijf, gefermenteerde knoflook,
lavendel, minestrone bouillon
TARBOT *
paksoi, koolrabi, jalapeño, tatsoi,
witte soja, spekbokkingsaus
VIOLETTE ARTISJOK (VEG) **
gebraiseerd, morille, daslook crème,
waterkers, artisjoksaus
ZWEZERIK
krokant gebakken, paprika, meloeskes,
kastanje champignon, lauriersaus
ZOMER REE *
rode biet, rode ui, chioggia biet,
fondant aardappel, aalbes vinaigrette
PASSIEVRUCHT **
kerrie madras, pure chocolade,
geitenyoghurt, pandan ijs
BRAAM *
citroen, honing, hangop,
bijenpollen, citroenmelisse ijs


5-GANGEN *

€ 65,-

7-GANGEN **

€ 90,-

9-GANGEN

€ 115,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!

 
 
 

A LA CARTE VOORGERECHTEN


WORSTENBROODJE (VEG)
doperwt, swarte toer, pijnboompit,
tuinboon, lamsoor, zeekraal
ZWEZERIK
krokant gebakken, paprika, meloeskes,
lauriersaus, kastanje champignon
LANGOUSTINE
granny smith, dille, augurk, zeevenkel,
bisque, karnemelk dille vinaigrette
 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


VIOLETTE ARTISJOK (VEG)
gebraiseerd, morille, daslook crème,
waterkers, artisjoksaus
TARBOT
paksoi, koolrabi, jalapeño, tatsoi,
witte soja, spekbokkingsaus
TOURNEDOS
eendenlever, rode biet, rode ui,
aalbes, rode wijn jus
 
 
 

A LA CARTE NAGERECHTEN


PASSIEVRUCHT
kerrie madras, pure chocolade,
geitenyoghurt, pandan ijs
BRAAM
citroen, honing, hangop,
bijenpollen, citroenmelisse ijs
KAAS
regionale selectie, dadel,
rozijnenbrood, compote
 
 
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.

Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.