Menu Gastronomique
MENU GASTRONOMIQUE
WORSTENBROODJE 18.0 (VEG) | pruimenmole, zwarte bonen, maïs, |
COQUILLE | herfsttruffel, beukennoot, gepofte knolselderij, |
KABELJAUW* | hollandse garnalen, broccoli, rettich, radijs, |
KWARTEL ** | zeeuwse oester, kodium, pastinaak, |
CANNELLONI (VEG) * | pompoen, courgette, miso, |
VELUWSE EEND / | eendenlever, foccacia, rode biet, prei, |
KAVIAAR | baeri elite, colosso oudwijker, baby peer, |
MANDARIJN | kardemomcake, curd, witte chocolade, |
4-GANGEN (DI, WO, DO) | € 80,- |
6-GANGEN * | € 110,- |
7-GANGEN ** | € 125,- |
Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!
A LA CARTE VOORGERECHTEN
WORSTENBROODJE 18.0 (VEG) | pruimenmole, zwarte bonen, maïs, |
Coquille | herfsttruffel, beukennoot, gepofte knolselderij, |
KWARTEL | zeeuwse oester, kodium, pastinaak, |
A LA CARTE HOOFDGERECHTEN
CANNELLONI (VEG) | wintertruffel, pompoen, courgette, |
ZEEBAARS | kokkels, cherrytomaat, kumquat, |
VELUWSE EEND / | eendenlever, foccacia, rode biet, prei, |
A LA CARTE NAGERECHTEN
Peren | crème chiboust, tarte tatin, geitenyoghurt, |
BRAMEN | mousse, karnemelk, spongecake, |
KAAS | regionale selectie, dadel- |
ALLERGENEN EN DIEETWENSEN