Menu Gastronomique
MENU GASTRONOMIQUE
WORSTENBROODJE 18.0 (VEG) | beluga linzen, aardpeer, winterse specerijen, |
ZEEUWSE HAMACHI | kefir, dille, yuzu, komkommer, |
LANGOUSTINE * | venkel, bloedsinaasappel, dragon, |
BIANCHETTI TRUFFEL (VEG) | risotto, 62 ° eidooier, karnemelk, |
ZWEZERIK ** | zeeuwse ui, rode kool, jonagold appel, |
BAAMBRUGSE BIG / | filet, wang, gemarineerde shiitake, |
KAVIAAR | baeri elite, colosso oudwijker, baby peer, |
MANDARIJN | kardemomcake, curd, witte chocolade, |
4-GANGEN (DI, WO, DO) | € 80,- |
6-GANGEN * | € 110,- |
7-GANGEN ** | € 125,- |
Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!
ODE AAN DE KLASSIEKERS
Een nostalgische knipoog naar de gerechten die we nooit vergeten. Voor lunches en diners van dinsdag tot en met donderdag bieden we de mogelijkheid om naast ons gastronomisch menu te kiezen voor tijdloze smaken, want echte klassiekers verdwijnen niet... en stiekem verlangen we altijd naar dat vertrouwde comfort.
A LA CARTE VOORGERECHTEN
Schotse zalm gravad lax | € 16 |
Steak tartaar klassiek | € 16 |
Terrine de campagne | € 16 |
A LA CARTE HOOFDGERECHTEN
Truffelrisotto | € 25 |
Schotse zalm beurre blanc | € 25 |
Tournedos madeira jus | € 25 |
A LA CARTE NAGERECHTEN
Kaasselectie (per stuk) | € 4,50 |
Dame blache | € 10 |
Affogato | € 13 |
ALLERGENEN EN DIEETWENSEN
Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.
Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

