Menu Gastronomique

 
 

MENU GASTRONOMIQUE




WORSTENBROODJE 18.0 (VEG)
pruimenmole, zwarte bonen, maïs,
koriander, tiger milk
COQUILLE
herfsttruffel, beukennoot, gepofte knolselderij,
spruit, beurre noisette saus
KABELJAUW*
hollandse garnalen, broccoli, rettich, radijs,
bergamot, xo- saus
KWARTEL **
zeeuwse oester, kodium, pastinaak,
zuurkool saus
CANNELLONI (VEG) *
pompoen, courgette, miso,
groene asperge, witte ponzusaus
VELUWSE EEND /
WAGYU A5
eendenlever, foccacia, rode biet, prei,
eekhoorntjesbrood, dropkruid jus
KAVIAAR
(menu uitbreiding €25)
baeri elite, colosso oudwijker, baby peer,
appelciderazijn
MANDARIJN
kardemomcake, curd, witte chocolade,
manderine napoleon, sorbet


4-GANGEN (DI, WO, DO)

€ 80,-

6-GANGEN *

€ 110,-

7-GANGEN **

€ 125,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!

 
 
 

A LA CARTE VOORGERECHTEN


WORSTENBROODJE 18.0 (VEG)
pruimenmole, zwarte bonen, maïs,
koriander, tiger milk
Coquille
herfsttruffel, beukennoot, gepofte knolselderij,
spruit, beurre noisette saus
KWARTEL
zeeuwse oester, kodium, pastinaak,
zuurkool saus
 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


CANNELLONI (VEG)
wintertruffel, pompoen, courgette,
miso, witte ponzu saus
ZEEBAARS
kokkels, cherrytomaat, kumquat,
dille, tomaat-saffraanbouillon
VELUWSE EEND /
WAGYU A5
eendenlever, foccacia, rode biet, prei,
eekhoorntjesbrood, dropkruid jus
 
 
 

A LA CARTE NAGERECHTEN


Peren
crème chiboust, tarte tatin, geitenyoghurt,
speculaas, laurier ijs
BRAMEN
mousse, karnemelk, spongecake,
aloë vera sorbet
KAAS
regionale selectie, dadel-
rozijnenbrood, compote
 
 
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.

Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.