Menu Gastronomique

 
 

MENU GASTRONOMIQUE




WORSTENBROODJE 18.0 (VEG)
beluga linzen, aardpeer, winterse specerijen,
witlof
ZEEUWSE HAMACHI
kefir, dille, yuzu, komkommer,
jalapeño
LANGOUSTINE *
venkel, bloedsinaasappel, dragon,
duindoornbes, koffie kombucha
BIANCHETTI TRUFFEL (VEG)
risotto, 62 ° eidooier, karnemelk,
sjalot
ZWEZERIK **
zeeuwse ui, rode kool, jonagold appel,
laurier saus
BAAMBRUGSE BIG /
WAGYU A5
filet, wang, gemarineerde shiitake,
paksoi, sesam, gerookte knoflook
KAVIAAR
(menu uitbreiding €25)
baeri elite, colosso oudwijker, baby peer,
appelciderazijn
MANDARIJN
kardemomcake, curd, witte chocolade,
manderine napoleon, sorbet


4-GANGEN (DI, WO, DO)

€ 80,-

6-GANGEN *

€ 110,-

7-GANGEN **

€ 125,-


Het menu gastronomique is ook beschikbaar in een volledig vegetarische variant en kan op uw verzoek worden uitgebreid met bijpassende wijnen en/of een selectie heerlijke kazen. Liever thuis genieten? Bel ons voor de afhaal mogelijkheden!

 
 
 

ODE AAN DE KLASSIEKERS

Een nostalgische knipoog naar de gerechten die we nooit vergeten. Voor lunches en diners van dinsdag tot en met donderdag bieden we de mogelijkheid om naast ons gastronomisch menu te kiezen voor tijdloze smaken, want echte klassiekers verdwijnen niet... en stiekem verlangen we altijd naar dat vertrouwde comfort.


A LA CARTE VOORGERECHTEN


Schotse zalm gravad lax
€ 16
Steak tartaar klassiek
€ 16
Terrine de campagne
€ 16
 
 
 

A LA CARTE HOOFDGERECHTEN


Truffelrisotto
€ 25
Schotse zalm beurre blanc
Noordzeetong à la meunière
€ 25
dagprijs
Tournedos madeira jus
Supplement à la rossini
€ 25
€ 15
 
 
 

A LA CARTE NAGERECHTEN


Kaasselectie (per stuk)
€ 4,50
Dame blache
Peren tarte tatin
€ 10
€ 10
Affogato
€ 13
 
 
 

ALLERGENEN EN DIEETWENSEN


Niels en zijn gepassioneerde keukenbrigade werken met allergenen. Uw gastheer en gastvrouw kunnen precies uitleggen wat dit voor u betekent. Heeft u een allergie of dieetwens? Laat dit ons bij het plaatsen van uw reservering weten, dan houden we daar tijdens de bereiding rekening mee.

Wij werken in ons restaurant voornamelijk met dagverse streekproducten. De menukaart is dan ook onder voorbehoud om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.