Niels & Bono

 

BONO - GASTHEER


Na rijke ervaringen opgedaan te hebben bij het prestigieuze Inter Scaldes, is de talentvolle Bono van Veelen weer terug in de regio waar zijn hart ligt: Noord-Brabant.

Hier, in de mooiste wijk van Breda: het Ginneken, vervult hij zijn grootste dromen en nodigt hij u uit om deel uit te maken van zijn culinaire visie. Bono is vastbesloten om de gasten van Salon de Provence op een eigentijdse en verfijnde manier te verwennen. Laat u meevoeren naar een wereld van smaken en geniet van de warmte en gastvrijheid die Salon de Provence u te bieden heeft.

NIELS - CHEFKOK


Niels, afkomstig uit het prachtige Montfoort, in het groene hart van Nederland, creëert een keuken die recht uit zijn hart komt.

Als echte liefhebber van de Nederlandse producten, zoekt hij altijd naar de allerbeste ingrediënten binnen de landsgrenzen. Trots op de rijke producten die Nederland te bieden heeft, nodigt hij u uit om kennis te maken met deze smaakvolle schatten. Bij Salon de Provence spelen groenten een hoofdrol in het menu en zorgen ze voor een onvergetelijke smaakbeleving. Met jarenlange ervaring bij toonaangevende restaurants, is Niels klaar om zijn unieke visie en persoonlijkheid aan u te tonen. Laat u verleiden door Niels' verfijnde keuken!

 
Adres
Ginnekenweg 172
4835 NH Breda
E-mailadres
info@salondeprovence.nl
Telefoonnummer
(076) 561 5969
 
 
 
 

Openingstijden

Geopend dinsdag t/m zaterdag
(zondag en maandag gesloten)
Lunch vanaf 12:00 uur
Diner vanaf 18:30 uur