Niels & Bono

 

BONO - GASTHEER


Bono is na zeven jaar weer terug in de provincie Noord-Brabant waar zijn hart altijd heeft gelegen. Voor hem is er niets mooiers dan zijn dromen verwezenlijken en dat doet hij in de mooiste wijk van Breda: het Ginneken.

Na alle ervaring die hij bij Inter Scaldes *** heeft opgedaan wil hij nu op een eigentijdse manier de gasten van Salon de Provence verwennen en in de watten leggen. "Voel je welkom bij ons in het restaurant en geniet van alles dat wij te bieden hebben."

NIELS - CHEFKOK


Niels komt uit Montfoort, het groene hart van Nederland. Zijn keuken moet hem aan het hart staan, daarom probeert Niels altijd naar de mooiste producten te zoeken binnen de Nederlandse landsgrenzen.

Hij is trots op de mooie producten die Nederland te bieden heeft en wil zijn gasten hier ook graag kennis mee laten maken. Groenten zullen bij Salon de Provence een hoofdrol spelen in het menu.

Niels heeft gewerkt bij veel toonaangevende restaurants en is nu klaar om zijn eigen visie en persoonlijkheid aan de gasten te laten proeven. Uit eten bij Salon de Provence moet een beleving zijn!